7 Natuurlijke strategieën voor het bleken van tanden

Het is een fantastisch punt dat we nu een groot aantal systemen voor het bleken van tanden hebben die zowel succesvol als onschadelijk kunnen zijn nitril handschoenen. Met deze producten voor het bleken van tanden hoeven we nu niet zoveel uit te geven of onze tanden bloot te stellen aan mogelijke uitdagingen. Hier zijn een paar eenvoudige witterichtlijnen voor huishoudglazuur waar u zich aan kunt houden. Houd er rekening mee dat de volgende tips voor het bleken van tanden het glazuur witter maken, beschermen tegen verkleuring en echt pure behandelingsopties stimuleren.

This image has an empty alt attribute; its file name is 12tandenbleeksets.jpg

1. De belangrijkste suggestie gaat over hoe goed u uw glazuur tegen verkleuring beschermt. Zorg ervoor dat u regelmatig tandheelkundige controles uitvoert. Wacht niet tot uw tandarts een afspraak heeft gemaakt die aan uw behoeften voldoet; weet of u echt moet kiezen voor regelmatige reiniging samen met andere normale onderhoudsmethoden voor glazuur.

Omgeving Een veeleisende gebitszuiverheid kan belangrijk zijn, vooral als u rookt. Zorg ervoor dat u uw tand minstens 2 keer per dag poetst en flosst. Neem niet alleen je tandenborstel mee en ook je flosdraad. Deze kunnen helpen de opbouw van tandplak te verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om niet langer van vitaal belang te zijn voor het bleken van tanden.

2. Weet welke drankjes tandkleuring veroorzaken. Espresso, cola en thee zijn een van de grootste boosdoeners als het gaat om vlekken en verkleuring van tanden. Nicotine uit sigaretten veroorzaakt ook vlekken. Je moet zeker nippen aan water of je mond spoelen met basis drinkwater direct na elke individuele consumptie van kolen, thee of koffie.

drie. Voor normale ideeën voor het bleken van glazuur kunt u fruit zoals aardbeien vergroten. Pureer wat aardbeien en wrijf ze tot de tand. Ga ze minimaal 5 minuten weg en je krijgt ook meteen een bleekmiddel. De binnenkant van een sinaasappelschil kan zelfs worden gebruikt als volledig natuurlijke bleekoplossing. Wrijf de binnenkant van de schil tot het glazuur of meng het met citroensap en zout.

4. Onder de vele aanbevelingen voor het bleken van glazuur heb je eerder naar alle waarschijnlijkheid gehoord over zuiveringszout. U kunt tandpasta’s gebruiken met geschreven inhoud van zuiveringszout of u kunt er zelf een maken. Meng de maxing frisdrank met behulp van een klein zout en je hebt ook goedkope maar toch krachtige tandenbleekmiddelen.

5. Blijf uit de buurt van mondwater als je kunt. Mondspoelingen kunnen de geur van slechte adem beschermen, maar kunnen u zeker niet helpen met betrekking tot het bleken van glazuur. Er wordt erkend dat mondwater bestaat uit sterke drank samen met andere chemische stoffen. Deze kunnen bij elkaar vlekken op de tanden veroorzaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *